Despre noi

De ce sa alegi centrul de meditatii Mondrian?

Centrul de Meditatii MONDRIAN isi propune dezvoltarea unui sistem alternativ de educație care sa aiba rolul de a maximiza potentialului intelectual al copiilor si al tinerilor. Oferind acces la resurse certificate de invatare traditionala si non-formala. Centrul de Meditatii MONDRIAN are drept misiune crearea unei experiențe educaționale menite sa le ofere tinerilor premisele accederii in trepte superioare de invatamant.

Expertii pe care ii avem drept colaboratori, profesori cu experienta si entuziasm, vor oferi elevilor o alternativa de studiu si suport in pregatirea scolara si profesionala prin metode de predare moderne, aplicatii practice, evaluari periodice ale progresului, dar si ale satisfactiei elevilor si o permanenta comunicare cu parintii.

Centrul de Meditatii MONDRIAN are la baza personalizarea programului de instruire si pregatire, in functie de nevoile fiecarui elev. Pregatirea se desfasoara in grupe de maximum 5 elevi pentru materiile de baza si pentru limbile straine, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului astfel incat toti elevii sa obtina rezultate cat mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar.

Planul personalizat are la baza informatiile obtinute cu ocazia evaluarilor initiale. Acesta urmareste remedierea lacunelor, specifica metodele didactice adecvate stilului de invatare si nivelulului de cunostinte, contribuind la monitorizarea procesului de instruire al fiecarui elev.

ALTE PUNCTE FORTE:

  • Amplasarea foarte accesibila – pozitionare centrala in oras.
  • Facilitati logistice. Tehnologia utilizata in predarea informatiilor. Acces la materiale didactice non-formale.
  • Cadru sigur si transparent, referindu-ne atat din punct de vedere al sigurantei fizice si emotionale a copilului, cat si al transparentei financiare a procesului.
  • Servicii de consiliere vocationala / profesionala.

Programul propus de catre centrul ACADEMICA isi doreste sa fie o alternativa moderna si viabila in vederea pregatirii scolare si chiar profesionale, un generator de informatii si instrumente de lucru pentru ca beneficiarii acestuia sa isi descopere vocatia, sa-si dezvolte aptitudinile si sa ia decizii asumate cu privire la viitor.